Waarom FourG Solutions?

De ontwikkelingen op ICT & Telecom gebied gaan snel. FourG loopt altijd voorop en voorziet MKB’ers en ZZP’ers in de beste ‘totaal’ oplossingen, proactief, perfect afgestemd op de wensen en eisen. Van mobiele telefonie, vast-mobiel integratie, servers op locatie tot aan het werken in de Cloud.

ICT & Telecom zo efficiënt mogelijk.

Wij realiseren voor u op maat gemaakte oplossingen, waarmee een optimale samenwerking tussen de verschillende componenten kan worden gegarandeerd. Voor u resluteerd dit in een gebruiksvriendelijk systeem. Wij onderscheiden ons op basis van vertrouwen, kwaliteit tegen een acceptabele prijs. FourG heeft gekozen voor partners met kennis, middelen en expertise. In onze ogen is dit de manier om organisaties objectief te adviseren en voorzien van de beste oplossing.
Storingen kosten veel tijd en geld. Daarom is het belangrijk dat uw ICT & Telecom omgeving goed blijft functioneren. Onze partners spelen hierbij een essentiële rol in. Onze Servicedesk is 24/7 bereikbaar, schakelt snel en biedt persoonlijke ondersteuning, zowel op afstand als op locatie. MKB’ers en ZZP’ers zijn daardoor verzekerd van zo min mogelijk verstoringen, en een maximale beschikbaarheid.
Strategisch advies op het gebied van vast-mobielintegratie, ICT, Cloud, bedrijfsapplicaties, en ‘Het Nieuwe Werken’ zijn bij ons aan de orde van de dag. Wij ontzorgen u volledig en dragen zorg voor de installatie, configuratie en het beheer. Zo realiseren wij voor u een stabiele werkomgeving en kunt u zich concentreren op uw eigen expertise.
Objectief Advies
MKB’ers en ZZP’ers zijn bij FourG Solutions verzekerd van objectief advies. FourG Solutions kan u in alle facetten voorzien van ICT & Telecom. De keuze voor een ICT & Telecom oplossing is belangrijk en alleen goed te maken wanneer alle mogelijkheden en alternatieven naast elkaar worden gezet. Wij kunnen uw hierbij helpen, bovendien kunnen mogelijke kostenbesparingen inzichtelijk worden gemaakt. Hiermee stellen wij u in staat een weloverwogen investeringsbeslissing te nemen. Een beslissing die resulteert in een zorgeloze ICT & Telecom omgeving, die nu en in de toekomst borg staat de continuïteit van uw onderneming.

Wil jij een optimale bereikbaarheid en ook aanzienlijk besparen?

Vraag vandaag nog een offerte aan

Vul de gegevens in en wij sturen u binnen 24 uur een vrijblijvende offerte toe.

  FIRST NAME *
  LAST NAME *
  EMAIL ADDRESS *
  PHONE NUMBER

  SUBJECT

  HOW CAN WE HELP?