De #1 alarmsysteem voor thuis en zakelijk

JABLATRON eenvoudige bediening, Multifunctioneel gebruik 
Toegankelijk te bedienen van zowel pc als smartphone

Professionele beveiliging was nog nooit zo eenvoudig.

De JABLOTRON 100 is een revolutionair draadloos systeem voor de beveiliging van objecten. Het is geschikt voor woningen, winkels, kantoren, magazijnen, werkplaatsen enz. Het rapporteert inbraken, brand, medische problemen, overvallen en mogelijk andere risico’s.
Het systeem biedt tevens automatisering in de woning (bediening van apparaten op afstand, beheer van de verwarming, inschakeling van apparaten door detectie van beweging, detectie van opening of via een afstandsbediening).

Professionele beveiliging was nog nooit zo eenvoudig.

Eenvoudige bediening
Dankzij het revolutionaire bedieningssysteem is de JABLOTRON 100 het eerste alarm, dat u onmiddellijk zult begrijpen en waarvan u niet zult terugschrikken. Kies het alarm, dat ontworpen werd voor mensen!
Tijdloos ontwerp
Het uiterlijk van de afzonderlijke componenten van het alarm JABLOTRON 100 werd ontworpen in samenwerking met de beste designers. Ontdek de schoonheid die moeiteloos opgaat in uw eigen huis.
Besparende installatie & Multifunctioneel gebruik
De combinatie van een draadloze en bedrade uitvoering van het alarm JABLOTRON 100 maakt een efficiënte installatie mogelijk voor uw object en is daardoor goed voor uw portemonnee. Profiteer van de unieke draadloze technologie van Jablotron!
De JABLOTRON 100 beschermt u niet alleen tegen diefstal, maar ook tegen brand, wateroverlast of gaslekkage. Het kan de verwarming bedienen of de garagedeur openen. Maak volledig gebruik van deze top-technologie!
offerte aanvragen
FourG Solutions

Staalweg 1
      2612 KK Delft
+31 70 2092052
sales@fourg-solutions.nl

FourG, One stop shop voor ICT & Telecom

COPYRIGHT 2012 – 2020 FourG   |   Algemeen Voorwaarden |   Privacy statement